Accident cumplit în Bacău
Accident cumplit în Bacău
Social Ultima Ora

ALERTĂ. Accident teribil la Câmpulung-Moldovenesc. Doi bărbaţi cu vârste de 29, respectiv 49 de ani în stare foarte gravă, după ce un tren a lovit un autoturism. FOTO

Doi bărbați au fost grav rănite în urma coliziunii unui tren cu un autoturism, în noaptea de joi spre vineri, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Trenul interregio Iaşi-Cluj Napoca, a lovit un autoturism în care  se aflau doi bărbaţi cu vârste de 29, respectiv 49 de ani, unul rămânând încarcerat, în stare de inconştienţă.

”La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

În autoturism se aflau doi bărbaţi cu vârste de 29, respectiv 49 de ani, unul rămânând încarcerat, în stare de inconştienţă.

Cealaltă victimă, conştientă şi cooperantă, a primit ajutor medical de urgenţă, iar după extragerea celuilalt rănit au fost transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

În tren se aflau aproximativ 200 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.Locomotiva a fost avariată şi a necesitat înlocuirea acesteia”, informează ISU Suceava.

 Accident teribil la Câmpulung-Moldovenesc
Accident teribil la Câmpulung-Moldovenesc

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.