Euro continuă creșterea. La ce valoare a ajuns
Bani recuperați cu noroc
Social

Bani recuperați cu noroc

Bani recuperați cu noroc – după ce o femeie și-a uitat miercuri seară geanta cu peste 16,000 de euro într-un restaurant din județul Argeș. Persoana care a găsit geanta a dus-o la poliție. În interiorul ei, femeia avea banii pentru viitorul apartament și nu a anunțat incidentul pentru că nu s-a gândit că îi va mai recupera vreodată.

Femeia a venit din Italia, împreună cu concubinul ei, iar miercuri seară a uitat geanta într-un local din comuna Deduleşti, unde cei doi au oprit pentru scurt timp, conform Poliției Argeș.

O angajată de bună-credință a localului a găsit geanta și a dus-o la poliție fără a se uita în ea. Polițiștii a descoperit în geantă peste 16.000 de euro şi o carte de identitate cu o adresă din Brăila. Poliția din Brăila a fost contactată iar aceştia au găsit-o la adresa din cartea de identitate pe mama femeii care a uitat banii în restaurant. Ea a fost invitată la sediul poliţiei pentru a reinta în posesia genţii uitate.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii