Bombă pentru Dăncilă. Alianța s-a Rupt. Miniștrii lui Tăriceanu nu mai merg la Guvern
Dăncilă aruncă lovitura fatală pentru Tăriceanu. Regretă că nu l-a dat pe mâna DNA
Ultima Ora Politic

Bălăcăreală între foști aliați: Tăriceanu a făcut-o ”neroadă” pe Viorica Dăncilă

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, că Viorica Dancila a dat dovadă de „nerozie”, motiv pentru care a picat Guvernul, și că fosta să colegă, Grațiela Gavrilescu, a rămas cu „buza umflată”.

„Noi ne-am lăsat loc de bună ziua. Reacția lor a fost cea pe care o știți, de ostilizare și ambitionare a colegilor noștri. Am trecut prin momente foarte grele. A fost o încercare eșuată de a destructura partidul. Nu numai că a eșuat, dar s-a întors împotriva PSD, pentru că Dancila a înverșunat și mai mult adversarii ei. Nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei și iată că visul de a rămâne premier în continuare s-a dus pe apă sâmbetei.

Mie îmi pare rău, pentru că întrăm într-o criză politică, mă uităm în parlament și grupul USR, în mod imatur, erau cuprinși de euforie. Eu am trăit momentul cu emoție, pentru că nu eram 100% că va cădea guvernul. Dar în momentul în care a trrecut moțiunea mă gândeam ce urmează”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, intr-o conferință de presă susținută la organizația de femei a ALDE, sâmbătă, la Păltiniș.

Acesta a adăugat că fosta colegă de partid Grațiela Gavrilescu, precum și alții excluși din ALDE, au cedat mitelor oferite de PSD, însă au rămas apoi „cu buza umflată”.

„Le-am spus colegilor că a fost o tornadă, o situație cu totul și cu totul atipică pentru ce se întâmplă în politică. Sigur în politică sunt adversități, sunt adversarii mei, nu dușmanii mei. Deci adversarii noștri de la PSD au declasat un cataclism la adresa ALDE, încercând să mituiască în fel și chip colegii noștri. Unii au cedat. Noi hotarâsem retragerea de la guvernare. Oameni sunt. Eu nu o spun asta cu ideea că am înțelegere pentru ei, dar comportamentul uman e același, indiferent de sex. Din păcate, și una dintre colegele mele s-a lăsat ademenită. Și îmi pare rău că au rămas cu buza umflată. E vorba despre Grațiela Gavrilescu”, a completat Tăriceanu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.