Un băiat de 12 ani plecat în urmă cu o zi de acasă, căutat de poliţiştii din Sibiu
Un băiat de 12 ani plecat în urmă cu o zi de acasă, căutat de poliţiştii din Sibiu
Social Ultima Ora

FOTO. Un băiat de 12 ani plecat în urmă cu o zi de acasă, căutat de poliţiştii din Sibiu

Polițiștii din Sibiu caută un băiat de 12 ani care a duspărut în urmă cu o zi de acasă și care nu s-a mai întors.

Persoanele ce pot oferi informaţii despre băiat care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Copilul căutat
Copilul căutat

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, fiul său Bangală Hernandez Mariano, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Data nașterii: 30-01-2011

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Chirpar, jud. SIBIU, ROMANIA

Locul disparitiei: Sibiu, jud. SIBIU, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Fapta: ALTE FAPTE

Semnalmente

Inaltime:150 cm, Greutate:24 kg, Corpolenta:SLAB, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:SCURT, Culoare ochi:CAPRUI,

Detalii

Persoana minora Bangala Hernandez Mariano, de 12 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu din municipiul Sibiu, intr-o directie necunoscuta si nu a mai revenit. Obiecte vestimentare: Geaca de culoare neagra cu gluga, pantaloni de trening de culoare negru și adidași de culoare gri. Semnalmente: 150 cm, 34 kg, par șaten, scurt, ochii caprui, ten deschis.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.