Dragnea sare la gâtul lui Iohannis. ”Lipsă de bună-creștere, de patriotism”
Ultima Ora Economic

AVERTISMENT SUMBRU. ”Liviu Dragnea a dus economia României la mâna finanțatorilor străini”

AVERTISMENT SUMBRU. ”Liviu Dragnea a dus economia României la mâna finanțatorilor străini”

Senatorul PNL Florin Cîţu, spune că în doar trei ani statul român şi-a triplat necesarul de finanţare pentru cheltuieli curente, că economia României trăieşte de pe o zi pe alta, iar într-un an Liviu Dragnea a adus economia la mâna finanţatorilor străini.

În 2015, necesarul de finanţare era de 60 miliarde lei împărţit astfel: 10 miliarde deficitul bugetar şi restul de 50 de miliarde administrarea datoriei publice, iar în 2018, necesarul de finanţare de 78 miliarde lei este împărţit astfel: 28 miliarde lei deficitul bugetar şi restul de 50 de miliarde lei administrarea datoriei publice.

Senatorul PNL Florin Cîţu mai spune că, fără a se împrumuta lunar, economia României intră în colaps.

„Ce ne spune această structură? În doar 3 ani, începând cu 2016, statul şi-a triplat necesarul de finanţare pentru cheltuieli curente. Mai clar. Fără a se împrumuta statul român intră în colaps. Plata pensiilor şi a salariilor este la mâna investitorilor străini. Dar şi mai rău, ticăloşia lui Dragnea constă în faptul că se împrumută cu dobândă din ce în ce mai mare pentru a plăti salarii şi pensii astăzi. Economia României trăieşte de pe o zi pe alta. Într-un an de zile, Liviu Dragnea a adus economia României la mâna finanţatorilor străini. Fără a se împrumuta lunar, economia României intră în colaps”, adaugă Florin Cîţu.

AVERTISMENT SUMBRU. ”Liviu Dragnea a dus economia României la mâna finanțatorilor străini” Senatorul PNL Florin Cîţu, spune că în doar trei ani statul român şi-a triplat necesarul de finanţare pentru cheltuieli curente, că economia României trăieşte de pe o zi pe alta, iar într-un an Liviu Dragnea a adus economia la mâna finanţatorilor străini.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.