Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite
Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite
Social Ultima Ora

Avem prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 22.05.2023 – 19.06.2023.

Prognoza arată temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 22.05.2023 – 29.05.2023

– Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

– Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice şi local la munte, dar şi deficitar în cele intracarpatice, mai ales în nord şi nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 29.05.2023 – 05.06.2023

– Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

– Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în regiunile extracarpatice, dar şi deficitară în nord-vest şi centru, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023

– Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate de cât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice şi centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

– Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice şi sud-vestice, dar şi local deficitar în extremitatea de nord-vest a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 12.06.2023 – 19.06.2023

– Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de nord a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

– Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă spre excedent în regiunile sud-estice, vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, arată ANM.

Estimarea meteorologilor
Estimarea meteorologilor

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.