Țuțuianu îl face praf pe Dragnea. ”Manevre militar-electorale: amăgește militarii în rezervă”
Ultima Ora Politic

AU APĂRUT susținătorii lui Adrian Țuțuianu după eliminarea acestuia din PSD. ATAC la Dragnea

AU APĂRUT susținătorii lui Adrian Țuțuianu după eliminarea acestuia din PSD. ATAC la Dragnea

Adrian Țuțuianu a fost exclus din PSD, însă are în continuare susținători. Deputații PSD de Dâmbovița, Carmen Holban și Oana Vlăducă, susțin că Liviu Dragnea face o mare greșeală prin excluderea lui Țuțuianu și arată că toată organizația PSD Dâmbovița va merge alături de acesta.

”Niciodată nu am crezut că opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale și iraționale. Nu poți confisca un partid, nu poți executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate.

Imaginea unui partid despre care s-au spus mereu multe lucruri, dar niciodată că nu ar ști să guverneze, este astăzi maculată de mai multe decizii profund eronate de leadership. Din păcate, asumarea lor nu a venit și PSD, în ansamblul său, a devenit victima pierderii evidente de încredere la nivelul românilor. Suntem parlamentari cu o activitate energică în teritoriu. Aprecierile noastre nu se bazează pe studii și analize teoretice, ele sunt percepția directă a dialogului cu oamenii.

Organizația PSD Dâmbovița a fost una dintre cele mai puternice la nivel național. Am câștigat toate bătăliile electorale cu Adrian Țuțuianu președinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo șansă.

Ca atare și susținerea pentru domnia-sa este totală și necondiționată. Orice demers al său, din acest punct mai departe, este și al nostru. PSD Dambovita a realizat prea multe lucruri bune în toți acești ani ca să renunțăm at’t de ușor la ele. Și pentru ce? Și pentru cine? Cui folosește această destabilizare?

Dacă ni se va răspunde la aceste întrebări vom ști și cine sunt dușmanii din interior ai PSD”, susține Oana Vlăducă.

De asemenea, Carmen Holban își exprimă susținerea pentru Țuțuianu și îl critică virulent pe Liviu Dragnea.

”În contextul declarațiilor și anumitor luări de poziție la nivel central, care afectează direct Organizația PSD Dâmbovița, cred că sunt necesare următoarele precizări personale:

PSD D’mbovița s-a impus în viața politică din Rom’nia drept una dintre cele mai puternice, unite și performante organizații județene. Indiferent de examenele electorale pe care le-am avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocați, am c’știgat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo șansă).

Eficiența și rezultatele extraordinare ale Organizației nu au fost niciodată înt’mplătoare. Ele s-au datorat unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil. El a știut să ne adune, el a știut să ne mobileze, el a știut să facă un dialog corect și sincer cu electoratul, cu oamenii din sate și orașe, el a știut să creeze această performanță. Acel lider se numește Adrian Țuțuianu.”, susține Holban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.