Atenție cu banii europeni!
Atenție cu banii europeni!
Politic

Atenție cu banii europeni!

Atenție cu banii europeni! – Marius Nica, Ministrul Fondurilor Europene, în contextul scandalului PSD a ținut să trimită un mesaj de avertizare pentru Guvern. Acesta a scris pe pagina personală de Facebook despre pericolul pierderii unor importante sume de bani, datorită tensiunilor existente.

Iată mesajul acestuia pentru Guvern:

„1.5 miliarde de euro pierduți pentru aleșii locali și mediul privat

Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obținută decât prin muncă asiduă, miniștrii competenți și liniște guvernamentală.

Sub mandatul actualului Prim Ministru, Romania a acreditat Autoritățile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiționalităților ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României.

Responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului !”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.