Trădare pentru Tăriceanu. Un primar ALDE se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă
Ultima Ora Politic

Atacurile comisarului european Corina Crețu AU URMĂRI. Tăriceanu recunoaște problemele invocate. Iată punctul slab al Guvernului

Atacurile comisarului european Corina Crețu AU URMĂRI. Tăriceanu recunoaște problemele invocate. Iată punctul slab al Guvernului

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, confirmă. Problemele invocate de comisarul european Corina Crețu privind implementarea de proiecte în Guvernul Dăncilă există. Tăriceanu a oferit drept exemplu problemele legate de construcția de autostrăzi.

Corina Crețu dă un mesaj pozitiv de la Bruxelles. România va putea primi mai mulți bani europeni

„O problemă pe care trebuie să recunoaștem că o avem este la Ministerul Transporturilor. Nu vreau să credeți că este o critică pentru ministru, că nu miniștrii fac studiile. Nu știu cât de mult au progresat. Când spune Corina Crețu aceste lucruri, poate dacă le spunea altcineva aveam dubii, dar când spune Corina Crețu nu am nicio rezervă”, a declarat astăzi Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și : Corina Crețu, ATAC VIRULENT la Viorica Dăncilă, după referendum: ”Nu mai accept insulte din partea Guvernului față de munca pe care o fac”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.