Video. Victor Ponta îl face praf pe Dragnea: ”Doar comuniștii și naziștii foloseau copii nevinovați în campaniile electorale”
Victor Ponta dezvăluie jocul lui Dan Barna. ”A fost o cacealma”
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Atac la Victor Ponta din PSD. ”Un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul”

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa l-a declarat, luni, că ”ultimele ieșiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul”. El acuză ”lipsa de caracter” al fostului lider al social-democraților.

”#comportamentsecuristoid. Victore, nici nu ştii cât de mic începi să fii….la caracter! Cred că ultimele ieșiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul. Funcția de deputat, de ministru, de prim-ministru, de președinte de partid și poziția de candidat la alegerile prezidențiale. Ba mai mult….cei pe care azi îi jignește cu grosolănie au umplut un stadion întreg, Arena Națională, cu oameni, membri de partid și simpatizanți care să-l ovaționeze”, a declarat Răzvan Popa, potrivit unui comunicat de presă.

El mai spune că membrii PSD ”și-au rupt pingelele” să-l sprijine pe Victor Ponta în mai multe campanii electorale.

”Aceștia, buni sau răi, deștepți sau mai puțin deștepți, de la toate nivelurile partidului, și-au rupt pingele să-i facă lui și unora foarte apropiați lui, campanie electorală….la europarlamentare, dar și la prezidențialele din 2014. Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugiții și l-a lăsat pe Iohannis să-și pună „guvernul său”. Și tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocară, au aflat acum că guvernul „elitist” pe care l-a condus era făcut de serviciile care-l manevrau cu abilitate”, a adăugat europarlamentarul PSD.

Acesta concluzionează spunând că „unde nu e caracter (politic), nu te poți aștepta decât la mitocănie si grosolănie”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.