Atac la Klaus Iohannis din PSD. ”A avut nevoie să i se sufle întrebarea pentru referendum”
Ultima Ora Politic

Atac la Klaus Iohannis din PSD. ”A avut nevoie să i se sufle întrebarea pentru referendum”

Klaus Iohannis a avut nevoie să i se sufle întrebarea pentru referendum de la societatea “civilă” aservită

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru modul în care a gestionat organizarea referendumului pe justiție, pe care acesta îl dorește convocat în ziua alegerilor pentru Parlamentul European, spunând că, cel mai probabil, șeful statului a avut nevoie de consultări cu societatea civilă pentru a primi întrebarea care să facă obiectul consultării populare.

“Singurul motiv pentru care cred că președintele Iohannis a organizat consultările cu societatea civilă a fost acela că avea nevoie să îi fie <<suflată>> întrebarea pentru referendum. Altfel, nu pot înțelege de ce președintele, care ar trebui să fie al tuturor românilor, face consultări doar cu un anumit segment din societate și apoi lansează pe surse informația că referendumul se va organiza cu certitudine în ziua alegerilor europarlamentare. Sincer, nu m-aș fi gândit niciodată că un fost profesor vrea să organizeze referendum cu copiuțe”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București a mai afirmat că, prin alegerea datei pentru organizarea acestui referendum, Klaus Iohannis calcă pe urmele fostului președinte Traian Băsescu.

“Un singur președinte în exercițiu a mai organizat un referendum în aceeași dată cu niște alegeri politice, Traian Băsescu, în 2009, și atunci acesta a avut în minte tot un plan politic. Eu l-am urmărit cu atenție pe Klaus Iohannis și am înțeles că subiectul justiției trebuie să fie tratat dincolo de politic, deci sunt cel puțin confuză în legătură cu atitudinea domniei sale pe acest subiect. Fie dânsul s-a răzgândit și justiția a devenit temă politică, fie a primit o copiuță proastă”, a mai afirmat Beatrice Tudor într-un comunicat remis newsteam.ro

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii