Alertă. Comisia de la Veneția vine în România din cauza derapajelor din Justiție
Ultima Ora Politic

Atac la Guvernul Dăncilă. Un deputat PNL a izbucnit. ”Bugetul va avea un deznodământ trist”

”Ne îndreptăm spre un deznodământ trist, dar așteptat de către toți oamenii realiști: puține sau nici un amendament al Opoziției înaintea votului Bugetului de Stat nu va trece. Asta înseamnă bani la fel de puțini pentru regiunea Moldovei și continuarea campaniei de batjocorire a ieșenilor de către PSD-ALDE.

Majoritatea parlamentară vrea ca pe 9 februarie să fie votul final. Parlamentarii au timp să depună amendamente, teoretic, peste weekend. Fiecare dintre noi trebuie să aibă de-a dreptul aptitudini de Houdini ca să parcurgă filă cu filă cel mai important document anual propus de Guvern spre legiferare.

Intrarea cu întârziere pe circuitul legislativ și adoptarea bugetului de stat abia în februarie produce disfuncționalități în rândul administrațiilor locale și incertitudini maxime privind evoluția economică a țării în 2019.

Cum este posibil să aștepți primăvara ca să înțelegi direcția în care se îndreaptă investițiile publice într-un an? Când să mai fie timp pentru toate procedurile birocratice, astfel încât obiectivele de investiții să fie finalizate? PSD-ALDE ne arată că se poate orice, atâta vreme cât voința echipei Dragnea-Vâlcov este satisfăcută.

Urmează zile fierbinți în Parlament, când vom vedea cum un document atât de important ca bugetul de stat va trece prin dictatura majorității fără să fie dezbătut, ba chiar fără să fie făcut cunoscut Opoziției.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Dumitru Oprea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.