Doleanțele logopezilor clujeni prezentate la Guvern
Ultima Ora Politic

ATAC LA Guvernul Dăncilă. ”Haosul de la guvernare scoate mai mulți bani din buzunarul românilor”

”Cursul leu-euro ar trebui să o bântuie permanent pe Viorica Dăncilă, așa cum ar trebui să îl urmărească prin Brazilia, Maldive sau pe la saloanele cu botox pe Liviu Dragnea! Ar trebui să lea dea celor de la guvernare frisoane și să îi țină treji noaptea pe alde Orlando ”Discotecă” Teodorovici și pe Darius ”mită în cimitir” Vâlcov, pentru că ei sunt vinovații principali pentru creșterea ratelor la bănci ale românilor!

Astăzi, marți, s-au împlinit proverbialele trei ceasuri rele pentru cetățeni, înregistrându-se a șasea zi consecutivă de creștere a raportului leu-euro, începutul de an 2019 punând la pământ moneda românească.

Astăzi, 22 ianuarie, un euro a fost cotat la 4,7142 lei, în creștere cu 0,13% față de ziua precedentă.

Moneda europeană s-a întărit permanent în fața leului, în aproape două săptămâni cursul valutar pentru euro urcând cu 0,768%.

Săptămâna trecută, cursul de schimb leu/euro a urcat astfel, depăşind noi maxime istorice: vineri la 4,6975 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,18% faţă de joi; joi la 4,6890 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,13% faţă de miercuri; miercuri la 4,6830 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,02% faţă de marţi; marţi la 4,6822 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,11% faţă de luni.

Avem în fiecare zi semne tot mai clare că România este împinsă în recesiune de măsurile aberante luate de guvernarea PSD-ALDE pe spatele românilor.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Ion Ștefan.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.