Revoltă majoră în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu va fi spulberat. Pierde totul
E oficial. Tăriceanu a rămas fără partid. S-a desființat. L-au părăsit toți
Ultima Ora Politic

Atac incendiar la Tăriceanu. Opoziția îl acuză de ”încălcarea Constituției”

Senatorul PNL Florin Cîțu acuză luni într-o postare pe Facebook că grupul ALDE din Senat „încalcă Constituția”, solicitându-i liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu să ia atitudine. Ieșirea liberalului vine în contextul în care mâine legea bugetului de stat va fi dezbătută în Comisia de buget, finanțe din Senat.

„Grupul ALDE din Senat incalca Constitutia!

Inca o gainarie pe care o pregatesc PSD si ALDE folosindu-se de unealta lor preferata, inginerul de la comisia economica din Senat.

Grupurile senatoriale PSD+ALDE stiu foarte bine ca maine comisia de buget-finante a Senatului are toata ziua ocupata cu dezbaterea legii bugetului de stat si nu are cum sa ia pauza pentru a satisface interesul grupului organizat condus inginerul de la comisia economica.

Inginerul de la comisia economica solicita public intrebari de la cetateni. Asta in timp ce la televiziunea #fakenews de casa a PSD+ALDE, consilierul condamnat al premierului anunta ca va trimite si el cateva intrebari de la cetateni.

Bomba e alta.

Atat inginerul de la comisia economica cat si consilierul condamnat habar nu au ca incalca Constitutia.

Judecatorii CCR au decis ca articolul 37 din Legea privind statutul parlamentarilor este neconstitutional.

Art. 37 din actul normativ modificat de Parlament prevede urmatoarele: „In baza mandatului reprezentativ, deputatii si senatorii actioneaza in interesul poporului, putand astfel sa intermedieze in orice mod, fara a pretinde sau primi bani sau alte foloase materiale, relatia dintre cetateni si organele administratiei publice centrale si locale si serviciile si directiile din subordinea acestora, relatia dintre alesii locali si autoritatile publice centrale, dar si dintre potentialii investitori si autoritatile publice locale”.

De aceea ii cer public presedintelui Senatului, Tariceanu Calin Popescu, sa ia atitudine si sa se asigure ca in Parlamenul Romaniei Constitutia este respectata. Asta pentru ca sa nu se mai “intample” sa intre nervos la sedintele Biroului Permant si sa urle tot felul de invective dupa ce primeste telefoane de atentionare de la Viena si Bruxelles.

Ca o concluzie. Inginerul de la comisia economica continua abuzul in serviciu. De data aceasta incalcand Constitutia.”, scrie Cîțu pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii