Dragnea, nemulțumit de rezultate. Liderul PSD nu renunță. ”Eu mi-am asumat tot ce-am făcut”
Ultima Ora Politic

Atac incendiar la PSD-ALDE. ”În ultima fază a metastazei morale!”

Încercarea PSD de a submina discuțiile de la Cotroceni pe tema referendumului este o dovadă în plus a modului dezastruos în care acest partid înțelege să facă politică! A te folosi de suferința unor oameni, deținuți politici înainte de 1989, pentru a-ți susține teza privind „hoții fără vină“, aflați în detenție ca urmare a fraudelor înfăptuite, trădează disperarea și lipsa de respect față de adevărata suferință din temnițele comuniste! Un astfel de joc de intimidare nu are ce căuta pe arena politică a unui stat civilizat.

Luarea în derâdere a consultărilor cu Președintele României arată slăbiciunea coaliției PSD-ALDE. De ceva vreme, în urma guvernării dezastruoase și a unor termene în instanță, lui Liviu Dragnea a început să îi fugă pământul de sub picioare. De aici și graba cu care această coaliție tot lovește în Justiție, dorind s-o strâmbe după chipul și asemănarea liderilor ei. Mai mult, trimiterea celor doi foști deținuți politici la întâlnirea cu președintele Iohannis arată faptul că războiul lor a intrat în ultima fază, aceea a totalei decăderi morale. Lovitura de imagine la care speră coaliția este foarte simplă: să arate cât de nedreptățiți sunt „bieții“ corupți. Însă, referendumul din 26 mai va demonstra direcția clară și morală a poporului român!

A pune semnul egal între ceea ce a însemnat persecuția, tortura și dezumanizarea din temnițele comuniste cu perioada în care Justiția din România și-a făcut datoria mai are un efect pervers. Riscă să șteargă cu buretele păcatele regimului criminal pe care PSD l-a moștenit la nivel politic, inducând în societate echivalențe care nu au nici o susținere! Sunt lucruri pe care nu le putem uita, nu avem voie să le uităm!

Nu, domnilor pesediști și aldiști, calvarul celor care au făcut pușcărie politică nu trebuie asemănat în nici un fel cu pseudo-închisoarea în care se execută astăzi pedepsele! De aceea, pe 26 mai, coaliția PSD-ALDE trebuie sancționată la urne. Dacă pentru faptele de corupție vor răspunde în fața judecătorilor, în cazul guvernării toți românii trebuie să le dea sentința cuvenită!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Dumitru Oprea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.