Ludovic Orban, acuzații incendiare. Dragnea a pus jandarmii să bată românii în 10 august
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Exclusiv Politic

Șoc. Ludovic Orban a căzut la pace cu Dragnea. Liberalii vor pensii speciale. Dovada

”PNL-ul retrage, pe furiș, propunerea privind eliminarea pensiilor speciale! Încă o mostră de ipocrizie din partea „principalului partid de opoziție”.

Bulacu Romulus – senator PNL, Cîțu Florin-Vasile – senator PNL, Buican Cristian – deputat PNL și Ştirbu Gigel-Sorinel – deputat PNL sunt inițiatorii proiectului ce ținea capul de afiș al publicațiilor online în urmă cu câteva zile. Se anunța a fi o inițiativă reușită din partea liberalilor întrucât s-ar fi eliminat toate decalajele dintre pensiile normale și cele ce nu respectau principiul contributivității.Inițiativa legislativă depusă pe data de 12.02.2019 viza eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputați, senatori, judecători, procurori, militari, poliţişti, funcţionari publici cu statut special, funcţionari publici parlamentari, membri ai corpului diplomatic şi consular al României, ai Curţii Constituţionale şi pentru personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România.

Ieri, 18.02.2019, proiectul a fost RETRAS fără ca vreunul dintre inițiatori să ofere explicații, argumente sau motive care să îi fi determinat să recurgă la o astfel de procedură. În urmă cu aproape două săptămâni, președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, afirma că “este singura inițiativă de acest fel și așteptăm să vedem ce susținere vom avea din partea colegilor parlamentari”. Iată că n-au așteptat nici măcar avizul Consiliului Legislativ, alegând să înșele, încă o dată, așteptările electoratului liberal.

Nu este singurul episod de acest fel, iar atitudinea fățarnică a partidului pare a deveni o constantă îngrijorătoare. Vă prezentam, în ultima postare de pe această pagină, cum PNL-ul a votat cot la cot cu PSD, ALDE și UDMR legea privind finanțarea partidelor politice. Cu toate acestea, tot ei au fost cei care, în dezbaterile publice, au blamat sumele de bani alocate către partide, uitând de votul acordat în Parlament. De asemenea, episodul „Crin Antonescu la europarlamentare” a reprezentat o altă dezamăgire din partea partidului ce se pretinde a fi o alternativă solidă la actuala guvernare.” scrie pe pagina sa de socializare Dragoș Bistriceanu.

Șoc. Ludovic Orban a căzut la pace cu Dragnea. Liberalii vor pensii speciale. Dovada 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.