Viorica Dăncilă spune că făcea gafe din cauza lui Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

ATAC INCENDIAR la Guvernul Dăncilă. ”PSDragnea nu fură doar de la copii, ci și de la primării”

ATAC INCENDIAR la Guvernul Dăncilă. ”PSDragnea nu fură doar de la copii, ci și de la primării”

”Prin așa-zisa “revoluție fiscală” PSDragnea a furat 10 miliarde de euro de la primăriile și consiliile județene din România, inclusiv de la administrațiile publice ale PSD.

Liviu Dragnea a promis la întâlnirile cu primarii de comune, orașe și municipii că nici o unitate administrativă nu va avea un buget mai mic decât anul trecut și a mințit! Practic, Liviu Dragnea a blocat tot ceea ce înseamnă investiții majore în localitățile României.

Majoritatea primăriilor mici sunt în colaps și nu au bani de salarii. Mai mult decât atât, mult lăudatul Program Național de Dezvoltare Locală este blocat pe sfârșitul anului, pentru că nu mai sunt banii necesari pentru plata tuturor facturilor.

Ca fost președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, Liviu Dragnea și-a trădat colegii, dar știe că primarii sunt importanți în ecuația jocului politic, inclusiv prin influența pe care primarii și președinții de CJ-uri o au asupra parlamentarilor. Conștient de acest lucru, Liviu Dragnea aruncă o nouă petardă politică, un Fond de investiții locale cu un buget de 10 miliarde de euro, adică tot atât cât a furat PSDragnea prin “revoluția fiscală”. Întrebat de unde vin banii, Dragnea a dat-o ca la… Teleorman, că banii vin din România.

A furat de la copii, iar acum fură de la primării! Regretabil pentru un fost președinte de CJ să-și trădeze colegii! Miza este să-și țină aproape primarii pe care i-a mințit de mai multe ori!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Florin Roman.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.