Dan Barna a fost lovit de o mașină
Dan Barna a fost lovit de o mașină
Ultima Ora Politic

Atac incendiar la Dan Barna din PSD. ”A început campania cu o minciună și o fraudă”

Dacă Dan Barna și USR au început campania cu o minciună și o fraudă, unde se vor opri?

 Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, susține că președintele USR, Dan Barna, a început campania electorală pentru alegerile prezidențiale cu o minciună: nedeclararea veniturilor soției sale în declarația oficială de avere pe care trebuie să o depună la sediul BEC în calitate de candidat. În acest context, deputatul PSD de București se întreabă unde vor ajunge reprezentanții USR-PLUS la finalul campaniei, cu minciunile, omisiunile și manipulările. Ea a mai declarat că acest fapt confirmă că USR este cel mai ipocrit partid politic din România.

 

“USR și Dan Barna, cei mai ipocriți actori politici din România, au început campania electorală cu o minciună. Candidatul USR pentru funcția de președinte și-a completat în mod mincinos declarația de avere, fără să treacă, așa cum era obligat de lege, veniturile soției. Dacă soția ar lucra într-o instituție de siguranță națională sau una privată, foarte specială, ar mai fi de înțeles, dar doamna Barna lucrează în exact aceeași companie în care lucrează și soțul Vioricăi Dăncilă, iar doamna Dăncilă a trecut veniturile acestuia în declarația sa de avere. Este vorba de o companie unde statul român este acționar, Petrom, asta pentru că domnul Barna este un om politic care s-a îmbogățit în urma contractelor de consultanță cu statul. Dacă USR și Barna au început campania cu o minciună și o fraudă, unde se vor opri?”, a declarat Beatrice Tudor.

 

Deputatul PSD de București a mai afirmat că USR-PLUS și-au pierdut dreptul moral de a vorbi despre onestitate în politică, din moment ce nici partidul, nici liderii săi, nu sunt în stare să fie onești. “Din punctul meu de vedere, USR-PLUS ar trebui să tacă de-acum încolo. Campania “fără penali” a devenit inutilă după susținerea la Bruxelles, de către Cioloș, a unui candidat francez acuzat de fapte de corupție, iar sloganul lor despre hoție a fost aruncat în aer de către Barna, care a ascuns veniturile soției, în ciuda prevederilor legale. Dacă nu au nimic de ascuns, de ce nu-și declară veniturile familiei?”, a mai declarat Beatrice Tudor într-un comunicat remis newsteam.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.