Darius Vâlcov, omul lui Dragnea s-a predat polițiștilor italieni
Darius Vâlcov, omul lui Dragnea s-a predat polițiștilor italieni
Ultima Ora Politic

ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea, Vâlcov și Teodorovici. ”Le tremură chiloții în vine”

ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea, Vâlcov și Teodorovici. ”Le tremură chiloții în vine”
Luni, Gelu Diaconu, fost director al ANAF lansează un nou atac devastator la adresa trioului Dragea-Vâlcov-Teodorovici. Acesta îi îndeamnă pe români să nu cadă în capcana miciunilor PSD, declarat că de fapt, celor trei, „le tremură chiloții în vine pentru că nu mai au bani la buget…”

„Cu drag, de Crăciun pentru rrromânii verzi…ca bradul!

Am trăit experiența comunistă și până astăzi am avut șansa accesului la CIFRELE REALE ALE COLECTĂRII ȘI CHELTUIELILOR BUGETARE.

Tuturor celor mânați de spirit patriotard le reamintesc următoarele:

⁃ Impozitul pe profit deține o pondere de max. 5% din totalul veniturilor bugetare;

⁃ Firmele cu capital străîn, băncile, sau societățile din energie și telecomunicații sunt de departe CEI MAI MARI contribuabili ai bugetului statului român pentru că ei plătesc anual miliarde de euro din toate celelalte taxe: TVA, accize, impozit pe venit, contribuții sociale și de sănătate, taxe de licențe, taxe locale, etc…

⁃ Fiind pe o piață nouă, investesc și cheltuiesc continuu pentru a-și dezvoltă piața și pentru că doresc să obțînă profit în viitor.

⁃ Cheltuielile pentru investiții sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, așadar în foarte multe cazuri, nu au cum să aibă profit!

Nu va lăsăți păcăliți de propaganda unor indivizi certați cu morală și cu istoria zilelor noastre.

Globalizarea, într-o era a comunicării nelimitate, este un proces cvasi-inevitabil.

Toți dictatorii au vorbit în numele poporului. Ca și Livache!…Dar în răspăr cu sensul istoriei și al evoluției naturii umane.

Cu toții au pierdut!

Mă uit siderat la reacția celor care aprobă admirativ măsurile fiscale din ordonanța triadei mincinoșilor Dragnea- Valcov- Teodorovici!

Vai ce bărbați de stat sunt aceștia, vitejii nemaivăzuti care le vin de hac multinaționalelor…aceste unelte ale străinilor care nu fac altceva decât să suga din sângele poporului!!!

În fapt, le tremură chiloții în vine pentru că nu mai au bani la buget…

Credeți că în locul lor, teldrumistii lui Dragnea și Valcov vor da mai mulți bani la buget?…va înșelați amarnic!!!

Așadar, încercați să nu cadeți pradă intoxicării slugilor lui Dragnea, istețul Valcov și fraierul sublim Orlando!

Cu titlu de exemplu și cu cifrele bilanțiere în față, pot ușor demonstra prăfuitului Vâlcov Slătineanul cum manipulează el opinia publică: îl deranjează pe prăfuit dezvăluirile unui post de televiziune! Știți…chestia aia cu profitul egal cu cinci pachete de țigări!

Așadar, rrromâni care spuneți că nu doriți să mai fiți fraieriți zilnic…credeți că acești mari contribuabili la bugetul statului, multinaționalele, sunt vinovate de faptul că România este țară care oferă cetățenilor un disconfort total al traiului zilnic?

Sau totul se întâmplă din cauza politicienilor de tip Dragnea!

P.S. Până și Mao Zedong a înțeles rolul capitalului străin și al multinaționalelor. Dar el a fost un comunist „cinstit”…nicidecum un îmbuibat cu averi colosale că membrii triadei mincinoșilor: Daddy, Darius Slătineanul și Orlando Minte Puțină”, a scris Diaconu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.