Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Ultima Ora Politic

Atac incendiar. ”Despre cum pesediştii obedienţi sunt instalaţi în funcţii importante din Guvernul României”

Am aflat din presă cum un director care se ocupa de proiectele de apă şi canalizare ale judetului Gorj a fost numit, de către premierul Dăncilă, secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. De menţionat este faptul că singura legătură a directorului de la canalizare cu domeniul culturii este faptul că are un unchi arheolog. În rest, nimic nu îl recomandă, decât  o puternică susţinere din partea PSD şi obedienţa dusă la ridicol în faţa acestei formaţiuni.

Cu ocazia numirii, Mihai Gherghe a fost întrebat ce legături a avut până acum cu activitatea culturală si ce intenţionează să facă în noua sa funcţie de secretar de stat, iar răspunsurile sale au fost de-a dreptul ridicole şi alarmante. Că urmează să vadă cînd ajunge pe  scaunul de la minister şi că şi-a asumat acest risc şi că va vedea ce va poate face. Că va face tot ce îi va cere ministrul Culturii pentru aplicarea programului de guvernare.

Mihai Gherghe a avut sprijinul liderului PSD Gorj, Mihai Weber, iar noul secretar de stat „se va putea perfecţiona pe parcurs”.

Românii nu au nevoie de oameni nepregătiţi care de abia când sunt puşi în funcţii importante în Guvernul României se apucă de învăţat şi perfecţionat în ceea ce priveşte guvernarea României, ci de oameni profesionişti şi potriviţi pe portofoliile pe care sunt numiţi.

Dar, din păcate, PSDezastru continuă instalarea pe  posturi, pe singurul criteriu ca cei numiţi să semneze cu ochii închişi tot ce le spun şefii, fără  să comenteze. Începând cu prim-ministrul și continuând cu miniștrii sau secretarii de stat, mergând până la direcțiile deconcentrate din teritoriu, PSD şi Dragnea au făcut selecția astfel încât omul care este numit semnează fără să pună întrebări.

Nu are importanță că România este făcută de râs, nu contează că românii vor avea mai mult de suferit, după ce puterea de cumpărare și nivelul de trai deja au scăzut dramatic din cauza politicilor iresponsabile, proaste și incompetente luate de către guvernele Dragnea, important este ca cei mai obedienţi şi neprofesionişti pesedişti să fie numiţi pe portofoliile guvernamentale.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Gigel Știrbu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.