ANUNȚUL DEVASTATOR. LIVIU DRAGNEA A PIERDUT GUVENUL. KLAUS IOHANNIS FACE JOCUL
Ultima Ora Politic

FOTO. Atac fără precedent din PSD la adresa lui Klaus Iohannis. ”E un președinte posedat”

Atac fără precedent din PSD la adresa lui Klaus Iohannis. ”E un președinte posedat”

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu lansează un atac fără precedent la adresa preşedintelui Iohannis, după ce acesta a cerut demisia premierului Dăncilă. Social-democratul îl acuză pe şeful statului nici mai mult nici mai puţin decât că este „posedat” de demonii lăcomiei, puterii, fricii, dezumanizării etc. şi că are un „vid” în piept în loc de inimă.

 

„Te consider un Preşedinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL LĂCOMIEI, al lăcomiei de a avea cât mai multe case! Posedat de lăcomia de a le obţine chiar şi prin FALS şi UZ DE FALS, cum spune clar instanţa care a dat sentinţa DEFINITIVĂ şi IREVOCABILĂ prin care ai pierdut respectiva casă!

Te consider un Preşedinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL PUTERII, al puterii ABSOLUTE care să-ţi permită ţie să faci orice, să CALCI peste VOTUL românilor, să rupi ţara asta în bucăţi, să ne fărâmiţezi în bucăţele cât de mici şi să ne asmuţi unii împotriva altora până când cu greu vom mai putea să spunem că suntem o naţiune, că suntem un popor!

Te consider un Preşedinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL FRICII, al fricii că Statul Paralel pe care îl slujeşti te va băga chiar pe tine la puşcărie, folosind la momentul „OPORTUN” unul, două, trei dosare… câte e nevoie! Cu atât mai mult cu cât tu chiar ştii despre tine că eşti victima lor sigură. Pentru că tu chiar ştii cu ce te-ai ocupat…

Te consider un Preşedinte #POSEDAT! Posedat de DEMONUL DEZUMANIZĂRII, demon care te-a convins că e bine să NU o graţiezi pe mama fetiţei care te imploră la televizor. Acolo unde îţi duci tu mâna când se intonează imnul naţional e doar un VID ABSOLUT, Iohannis! Dacă acolo ar fi bătut cu adevărat ceva, ai fi înţeles că o fetiţă cu tatăl foarte bolnav, cu „locuinţa” într-o anexă are nevoie să fie alături de mama sa, care făcea puşcărie pentru că greşise şi furase alimente pentru ea, pentru fetiţa sa. Dar tu, dacă ne amintim, eşti cel care a fost în stare să spună asta: „Alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile”!„, scrie, pe Facebook, Pleşoianu.

Potrivit acestuia, mandatul lui Iohannis este un „Purgatoriu” şi cu el ca Preşedinte, „riscăm să ajungem să ne „comemorăm” ţara, în loc să ne-o „aniversăm”.

„Dar tot e ceva bun în toate aceste lucruri. Partea bună e că linia de demarcaţie devine tot mai clară. Din ce în ce mai mult şi din ce în ce mai clar, tu te desprinzi de România şi ajungi să fii în integralitatea făpturii tale Preşedintele STATULUI PARALEL. Iar 2018 e despre România, nu despre statul tău paralel… Iar 2019 e tot despre România şi despre VOTUL românilor, nu despre Noua Securitate pe care o slujeşti cu sârg…

Oricât te-ai strădui tu, oricât s-ar strădui GRUPUL din care faci parte să ne ţină departe de propriul Destin, românii, în marea lor majoritate, vor reaşeza trenul pe şine. Şi vom merge mai departe… În 2018, din păcate, probabil tot cu tine. Din iarna lui 2019, din fericire, fără tine! …Fie să FIM!”, concluzionează deputatul.

Reacția PSD la cererea președintelui Iohannis de demisie a Vioricăi Dăncilă. ”Nu e buricul pământului”
Pleșoianu, găsit vinovat de ”subminarea” serviciilor!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.