Liviu Dragnea atac dur la Klaus Iohannis
Liviu Dragnea atac dur la Klaus Iohannis
Ultima Ora Politic

Atac din PSD la Klaus Iohannis – Agent de campanie  al PNL

Klaus Iohannis ratează din nou șansa de a fi decent, iar în fața liderilor europeni prezenți la summitul de la Sibiu, președintele Iohannis a ales să-și pună interesul electoral personal mai presus de responsabilitatea constituțională de a-și reprezenta cu demnitate și onoare țara. Atacarea gratuită și nejustificată a guvernului țării sale, a partidului de guvernare, în avanpremiera unui eveniment de rezonanță europeană, denotă nu doar lipsa noțiunilor elementare de comportament politic decent, ci și nepăsarea față de imaginea deplorabilă pe care președintele în funcție al României o proiectează în percepția liderilor europeni.

România are astăzi nevoie mai mult ca oricând de ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu și Iohannis, are nevoie de patriotism și de patrioți. Avem cu toții nevoie de o patrie, pentru că țara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu și apoi Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare, i-au asmuțit pe oameni unii împotriva altora, i-au făcut pe români să creadă că sunt de două feluri și că trebuie să se lupte între ei și am să spun aici, la tribuna Parlamentului, ceea ce fiecare dintre noi știe: românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni și alții răi, așa cum susține Iohannis. Nimeni nu are dreptul să îi împartă în tabere, nimeni nu are dreptul să îi învrăjbească. Ei nu înțeleg că românii sunt toți români, românii sunt egali, românii sunt liberi, românii sunt suverani. Avem cu toții aceleași drepturi, avem cu toții dreptul la un viitor comun, moldovenii, ardelenii, muntenii, oltenii, dobrogenii, bănățenii, maramureșenii, bucovinenii, toți locuitorii acestui sfânt pământ și trebuie să i-o spunem răspicat lui Iohannis și tuturor celor care vor să ne dezbine, e prima lecție de patriotism pe care vreau să i-o dăm lui Iohannis, să-i spunem că patria

înseamnă pace, nu război, să-i spunem că poporul înseamnă unitate, nu dezbinare, că națiunea înseamnă solidaritate, nu ură, că patriotismul înseamnă conștiință, că țara înseamnă suflet, nu încă un mandat, că România înseamnă acasă, nu înseamnă interese străine.

Stimați colegi din PSD, vă chem la vot pe 26 mai, ca să apărăm ceea ce am realizat, să apărăm creșterea economică, să apărăm pensiile, să apărăm salariile mărite, să apărăm banii din buzunarele românilor, să apărăm locurile de muncă, să apărăm investițiile prin PNDL, să apărăm dezvoltarea țării și viitorul nostru în Europa. Vă chem pe toți la vot să arătăm țării și Europei că știm să trimitem la Bruxelles patrioți adevărați, români care știu să se bată pentru mândria și demnitatea României!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Costel Lupașcu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.