Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Ultima Ora Politic

Atac din Opoziție la adresa PSD. ”A redus la ZERO bunăstarea românilor”

”Modelul economic pe care Guvernul îl va aplica începând cu 2017 este unul care vizează îmbunătățirea mediului de afaceri din România, precum și creșterea bunăstării tuturor românilor. Acest model economic va duce la conturarea României ca statul din UE cu cea mai mică povară fiscală”. Pentru corecta informare a celor care încă mai îndrăznesc să creadă în minciunile actualei puteri, trebuie spus că frumoasele cuvinte de mai sus se regăsesc tocmai în programul de guvernare al specialiştilor PSD.

După mai bine de doi ani de când conduc ţara asta, oare ce măsuri au luat pentru a creşte bunăstarea românilor? Unde e reducerea poverii fiscale? Cu ce s-a îmbunătăţit viaţa noastră de când miniştri precum Eugen Teodorovici ne tot ameţesc cu politicile sale fiscale? Cu preţuri mai mari pe raft, la toate produsele, în special la cele alimentare? Cu costuri mai mari la întreţinere, pentru că în permanenţă şi într-un ritm alarmant preţurile la energia electrică şi gazele naturale cresc? Cu rate tot mai greu de achitat către bănci din cauză că ROBOR a explodat?

Ştiu, o să ne spună că nu au avut vreme de fleacurile astea, că au fost ocupaţi cu construirea de autostrăzi, cu investiţii majore în spitale şi creşe etc, etc. Apropo de autostrăzi, românii trebuie să ştie că, în 2018, guvernul mincinos PSD-ALDE nu a realizat cei 100 km de autobandă promişi! Nici măcar 60, cât ne-a anunţat premierul Dăncilă. În realitate, sunt 55 km, începuţi cu mulţi ani în urmă şi finalizaţi anul trecut. Practic, doar 11 km de autostradă au fost începuţi şi finalizaţi în cursul anului 2018, ca să fim corecţi cu noi înşine şi să nu aruncăm doar vorbe demagogice pentru populaţia pe care liderii puterii o ameţesc cu fiecare ieşire publică presărată cu declaraţii fără acoperire.

Cu toate nerealizările, PSD-ALDE continuă să promoveze în funcţii oameni incapabili, neprofesionişti sau nepregătiţi. Este revoltător să vedem pe cine au miruit la şefia ANAF. O tânără din Craiova, care a picat de cinci ori examenele pentru ocuparea unei funcţii de inspector antifraudă. Dar cu girul lui Darius Vâlcov, fostul ministru al cimitirelor, fata a devenit persoana potrivită pentru înalta funcţie. Iar de competenţa acesteia ne-a asigurat şi ministrul Finanţelor, care a susţinut că tânăra are o vastă experienţă ca şi economist. De fapt, a fost o vreme contabila unei firme de salubritate. Nu a avut nicio treabă cu fiscul. E paralelă cu finanţele. Ăştia sunt oamenii pe care îi promovează tandemul penal Dragnea-Tăriceanu. Nulităţi a căror singură realizare este faptul că nu au făcut nimic. Iar românii trebuie să ştie asta. Atunci când merg la urne, să ştie bine cine e pe lista şi ce performanţe au oamenii pe care îi votează.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PMP Adrian Todoran.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.