Atac TERORIST la Praga
Atac armat în Hamburg la o biserică a ”Martorilor lui Iehova”
Externe Social Ultima Ora

VIDEO. Atac armat în Hamburg la o biserică a ”Martorilor lui Iehova”. Cel puțin 7 MORȚI

Cel puţin şapte persoane au murit şi peste 20 au fost rănite, între care şapte grav, în urma unui atac armat care a avut loc joi seara la un centru al Martorilor lui Iehova din oraşul Hamburg.

Autorul atacului din Hamburg, s-ar putea număra printre persoanele decedate, potrivit presei germane.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a precizat că s-a tras un foc de armă după ce forţele de ordine au ajuns la faţa locului, joi seara. Ulterior, o persoană rănită mortal a fost găsită la un etaj superior al clădirii şi există indicii că aceasta ar putea fi făptaşul. Cu toate acestea, nu există încă nicio certitudine.

Poliţia a cercetat zona din jurul locului crimei cu un elicopter şi o cameră cu termoviziune.

Potrivit publicaţiei Bild, ar fi şapte morţi şi opt răniţi, în timp ce Focus scrie că ar fi fost găsite cel puţin şase persoane decedate, şapte răniţi grav şi 17 răniţi uşor.

Cel puțin 7 MORȚI
Cel puțin 7 MORȚI

„Până în prezent nu există informaţii confirmate privind motivul crimei”, a scris poliţia pe Twitter. „Vă rugăm să nu împărtăşiţi nicio ipoteză neconfirmată şi/sau să nu răspândiţi zvonuri”, îndeamnă autorităţile populaţia.

Nu se ştie, de asemenea, dacă este vorba despre unul sau mai mulţi atacatori, dar aceştia au fugit.

Atacul ar fi avut în sala clădirii situate pe strada Deelböge, la sud de aeroport. Oamenii au fost între timp evacuaţi de acolo.

serviciile de urgenţă au auzit focuri de armă în interiorul clădirii chiar de la locul faptei. Mai multe persoane au fost găsite acolo. Nu este clar dacă autorul crimei se afla printre ele.

Poliţia spune că nu există niciun indiciu cu privire la un autor fugar al crimei. Nu este clar dacă acest lucru înseamnă că autorii sunt morţi sau arestaţi, scrie Focus.

Anterior, presa locală a transmis că autorii ar fi fugit de la locul atacului şi ar fi căutaţi de poliţie.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.