”Asasinii” lui Dragnea, văzuți din Occident. Antonio Lopez: ”Întotdeauna acest guvern acuză dacă spui ceva rău în legătură cu ei”
Ultima Ora Politic Social

”Asasinii” lui Dragnea, văzuți din Occident. Antonio Lopez: ”Întotdeauna acest guvern acuză dacă spui ceva rău în legătură cu ei”

Primul care nu își face treaba în ceea ce privește promovarea imaginii României în străinătate este chiar guvernul țării, a atras atenția Antonio Lopes, secretar general al PPE într-o ediție specială a emisiunii „În fața ta” de la Digi24.

„Vrem să ajutăm imaginea României și a poporului român să fie reflectată și de mass-media europene. De ce? Guvernul, din păcate, nu își face partea în această poveste. Suntem acum în mijlocul președinției României și a Uniunii Europene. Întotdeauna eu am avertizat guvernul că președinția nu este o campanie electorală. Președinția este președinția tuturor românilor și trebuie să fie o oportunitate pentru cetățenii români de a înțelege și de a afla mai multe despre Uniunea Europeană. Așa funcționează o președinție, nu este vorba doar de întâlniri diplomatice. De asemenea, să creeze activități cu societatea civilă cu sindicatele cu zona agrară. Și nu cred că asta se întâmplă aici”, a spus Antonio Lopez

Acesta a subliniat că atunci când Parlamentul European critică acțiunile Guvernului PSD, oficialii români acuză imediat că aceste luări de poziție ar fi parte dintr-o conspirație la adresa României.

„Ei bine, va trebui să fiu atent cu ceea ce spun, pentru că întotdeauna acest guvern socialist acuză dacă spui ceva rău în legătură cu ei. Ei spun că este o conspirație împotriva României! Nu cred în felul în care se identifică acest partid socialist aflat la guvernare cu poporul român. Sunt socialiști, sunt populari, sunt verzi. Ei nu reprezintă întreaga Românie. Când spunem lucrurile despre ceea ce se întâmplă în România este datoria guvernului să-și facă treaba, să-și facă temele.

Au existat suficiente rezoluții din partea Parlamentului European, suficiente semne de avertizare din partea Comisiei Europene, care spun că unele lucruri nu merg bine aici, în special în statul de drept, în independența justiției și, de asemenea, lucruri care ating foarte mult populația, de exemplu lipsa infrastructurii. Guvernul strigă și atacă mereu spunând că există conspirații din afară împotriva lor, sau împotriva României, ceea ce nu este adevărat. Toată lumea vrea să ajute și toată lumea vrea ca România să devină un aliat puternic în cadrul Uniunii Europene”, a continuat Antonio Lopez.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.