Așa arată ”protejata” ministrului Cuc din CA al CN Aeroporturi București 1
Ultima Ora Politic

Așa arată ”protejata” ministrului Cuc din CA al CN Aeroporturi București

Demiși în urma moțiunii de cenzură, miniștrii Guvernului Dăncilă vor să se asigure că, înainte de a părăsi Palatul Victoria, își instalează protejații în funcții-cheie, scrie psnews.ro.

Așa arată ”protejata” ministrului Cuc din CA al CN Aeroporturi București 2

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, de pildă, s-a asigurat că în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SA se va elibera un loc pentru protejata sa, Denisa Chelu, însoțitoare de zbor la Tarom, susțin surse din industrie.

Așa arată ”protejata” ministrului Cuc din CA al CN Aeroporturi București 3

Dacă ministrului demis Cuc îi va reuși pasența, Denisa Chelu va ocupa acest post timp de patru ani. Într-o notă de fundamentare a unei HG de aprobare de venituri și cheltuieli pentru Compania Națională Aeroporturi București, se prevedea pentru membrii CA o indemnizație de 3.500 de lei brut/ședință și una de 3.800 de lei brut/lună.

Compania Națională Aeroporturi București administrează cele două aeroporturi principale ale României: Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu.

Așa arată ”protejata” ministrului Cuc din CA al CN Aeroporturi București 4 Așa arată ”protejata” ministrului Cuc din CA al CN Aeroporturi București 5

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.