Așa arată acum PSD: Codrin Ștefănescu și Ioan Mircea Pașcu s-au certat pe internet toată ziua! 1
Ultima Ora Politic Social

Așa arată acum PSD: Codrin Ștefănescu și Ioan Mircea Pașcu s-au certat pe internet toată ziua!

PSD, definit cu nu mult timp în urmă drept ”partidul de maimuțe” de către fostul vicepreședinte PSD, Adrian Țuțuianu, a ajuns aproape de scindare. Gruparea lui Dragnea este, în acest moment, în război pe față cu cei anti-Dragnea, cei din urmă conduși acumchiar de premierul viorica Dăncilă, care este și președintele PSD ales de ultimul congres extraordinar. Astfel, Mircea Pașcu l-a acuzat pe Codrin Ștefănescu, într-o postare pe Facebook, de „slăbirea conștientă a delegației PSD la Parlamentul European”. Adică, l-a acuzat de trădare! În replică, Codrin Ștefănescu spune că fostul europarlamentar PSD are frustrări întrucât nu a mai prins un loc pe lista de europarlamentari ai partidului și a explicat și motivul pentru care acesta nu s-a mai regăsit pe listă.

„Mă surprinde câtă frustrare e în domnul Mircea Pașcu pe motivul că nu a ajuns candidat pe listele PSD la europarlamentare după ce a fost două mandate. În reamintesc domnului Pașcu următoarele: pe lista de patrioți ai PSD au intrat oameni după câteva criterii. În primul rând trebuiau să fie susținuți de organizația din care fac parte, în cazul domnului Pașcu – Satu Mare. Apoi trebuiau să primească votul celor din regiune, adică șase județe care s-au întâlnit cu președinții de județ, cu mandat din partea organizațiilor județene, vizavi de listă. Domnul Pașcu nu a primit aceste voturi”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru DC NEWS.

„Nu a primit voturile dintr-un motiv foarte simplu. Și colegii mei din aceste județe au văzut că în marile bătălii care s-au dus în Parlamentul European, cu Monica Macovei, cu cei care au înjurat România, cu situația Laurei Codruța Kovesi, domnul Pașcu nu prea a fost prezent. Au fost confruntări la care au participat și au vorbit domnul Dan Nica, Maria Grapini, Gabriela Zoană, au fost situații în care a fost și Liviu Pleșoianu. Iar domnul Pașcu nu a fost prezent niciodată la aceste confruntări. Mereu a avut treabă, era plecat în delegații. Nu există nicio filmare în care domnul Puiu Pașcu să se fi luptat cu Monica Macovei sau cu cei care înjurau România și vorbeau de statul de drept din România.

Frustrările domului Pașcu care este acum portavocea cuiva în a mă ataca mă lasă rece. Îi transmit că avem în Parlamentul European o echipă de elită, de oameni care s-au bătut cu statul paralel și au luptat împotriva abuzurilor din România. Avem aici câteva doamne care fac cât 10 de Puiu Pașcu, ficare dintre ele. Mă refer la Rovana Plumb, Carmen Avram, Maria Grapini. Și avem bărbați care au demonstrat prin pozițiile lor publice că riscă și se luptă cu sistemul abuziv din România. Replicile lor au fost cunoscute inclusiv de presa internațională europeană. Cum e Cristian Terheș, Claudiu Manda, Dan Nica etc. Regretul meu e că nu au putut intra toți până la locul 14-15 cum calculasem noi cei din PSD. Aveam o echipă fabulos de puternică în ceea ce privește apărarea drepturilor și libertăților cetățenești”, a continuat Codrin Ștefănescu.

„Domnul Pașcu rămâne pentru mine un frustrat care face valuri și devine din ce în ce mai penibil după fiecare postare și fiecare scandal pe care îl face pentru că nu a fost pus pe liste. Repet, nu a fost pus pe liste tocmai de colegii lui din teritoriu. Atât eu cât și Liviu Dragnea nu am făcut altceva decât să adunăm propunerile venite din județe, din teritoriu, pe regiuni și să facem un tabel pe care să îl supunem analizei. Mai mult, trecând peste regulile din partid, anume că județul respectiv nu l-a propus și regiunea nu l-a dorit, cu toate acestea, eu l-am trecut pe tabel pentru ca domnul Puiu Pașcu să fie luat în discuții la CEx. CEx-ul este format din președinții județelor, liderii de grupuri parlamentare, șefii de la Cameră și de la Senat cu diferite funcții, președinte, vicepreședinte, secretar și chestor, plus miniștrii cei mai importanți din Guvernul României. La CEx el nu a trecut”, a mai adăugat liderul PSD.

„Frustrările domnului Pașcu care dă în mine permanent pentru că este pus să o facă nu mă impresionează. Dimpotrivă. Arată într-un mod foarte clar că rămâne un om în vârstă, frustrat, care nu și-a găsit locul nici în Parlamentul European, nici în grupul nostru de luptă pentru dreptate și libertăți și nici în partid”, a concluzionat Codrin Ștefănescu.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii