Anunțul lui Marcel Ciolacu, după ce a fost amendat de Poliția Română! Liderul PSD, spune că Orban este vinovat 7
Ultima Ora Politic

Anunțul lui Marcel Ciolacu, după ce a fost amendat de Poliția Română! Liderul PSD, spune că Orban este vinovat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost amendat de Poliția Română, întrucât nu a purtat mască într-un restaurant, unde a fost filamat la o masă cu 10 persoane, contrat legii, care spune că, doar 6 oameni pot sta la aceeași masă.

Ciolacu, va plăti amernda dată de oamneii legii, dar afirmă că, Ludovic Orban, liderul PNL, folosește Poliția în scopuri electorale.

”Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa:

județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii.

Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi.

Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, scrie Ciolacu pe facebook.

Anunțul lui Marcel Ciolacu, după ce a fost amendat de Poliția Română! Liderul PSD, spune că Orban este vinovat 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii