Lovitură pentru corupți! Crește puterea Procurorului Șef European, Laura Codruța Kovesi
ALERTĂ! Laura Codruța Kovesi dă vestea ȘOC pentru corupți! ”Marea Bestie a Europei va fi Capturată!”
Ultima Ora Externe Justiție Politic

Anunțul de la Bruxelles care cutremurăm scena politică românească! Kovesi intră în forță. Lovitură pentru Dragnea

Procurorul Șef European, românca Laura Codruța Kovesi își va începe activitatea mai repede decât era programat, la înființarea Parchetului General European.

Kovesi va putea cercetat dosarele de corupție din fonduri europene nu din ianuarie 2021, ci din luna decembrie a acestui an.

Acest lucru este posibil întrucât bugetul instituției pe care o conduce fostul șef al DNA a fost suplimentat cu 3,3 milioane de euro, bani cu care se poate da drumul la treabă!

”O veste bună din Parlamentul European.Am propus de la negocierile din această toamnă pentru bugetul 2020 un amendament pentru suplimentarea fondurilor pentru viitorul Parchet European. Era evident imposibil ca o nouă instituție să poate începe să funcționeze fără un sprijin financiar mai consistent.

Anunțul de la Bruxelles care cutremurăm scena politică românească! Kovesi intră în forță. Lovitură pentru Dragnea 3

Am obținut atunci suplimentarea posturilor. La rectificarea votată astăzi de Parlamentul european au fost acordate 3,3 milioane de euro pentru ca aceasta instituție să devină funcțională până în decembrie. Mai mult ca oricând, e necesar un sistem de control pentru a împiedica fraudele la nivel european”, anunța europarlamentarul USR Clotilde Armand.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea încarcerat la Penitenciarul Rahova, este cercetat și el într-un dosar de fraudare de bani europeni!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.