Anunț în Parlament. Olguța Vasilescu și Teodorovici riscă 12 ani de pușcărie 1
Anunț în parlament.Olguța Vasilescu și Teodorovici riscă 12 ani de pușcărie
Ultima Ora Politic

Anunț în Parlament. Olguța Vasilescu și Teodorovici riscă 12 ani de pușcărie

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus miercuri, în plenul Camerei Deputaților, că parlamentarii săi au votat legea pensiilor având încredere că miniștrii social-democrați au informat corect Parlamentul cand au zis ca sunt bani de pensii.

El le-a transmis lui Eugen Teodorovici, Marius Budai si Lia Olguta Vasilescu ca spera ca acestia stiu faptul ca reprezinta infractiune oferirea de date inexacte Parlamentului și se poate pedepsi cu închisoarea.

Ponta a menționat legea răspunderii ministeriale care prevede că e infracțiune şi se pedepsește cu închisoare de la 2 la 12 ani prezentarea de către membrii Guvernului, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

Lia Olguța Vasilescu a luat cuvântul și i-a replicat lui Ponta ca nu o miră abordarea acestuia tinand cont ca ei i s-a facut dosar penal cand Ponta era seful PSD.

`Avand in vedere ca pe vremea dvs mi se facea dosar penal ca faceam fațade, nu ma mira abordarea dvoastra. Aceasta lege e foarte importanta, e cea mai importanta lege din acest mandat’, i-a zis Olguta lui Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.