Bombă din Parlament pentru Dăncilă și Tăriceanu. Demisia de urgență. Gest incalificabil
Tăriceanu îi dă knock out lui Dăncilă. ”Dacă m-aș fi apucat să dau din casă”
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Anunț de la Bruxelles. Se constituie Alinața care-i distruge pe Tăriceanu și Dăncilă

Un anuț care vine de la Bruxelles este pe care să le dea fiori reci liderilor PSD și ALDE Tăriceanu și Dăncilă. Cei doi președinți de partid trebuie să ia măsuri urgente dacă nu vor să dispară de pe scena politică.

Alianța dintre Dăncilă și tăriceanu ar putea fi spulberată la viitoarele alegeri de o alta care săi constituită din partidele de Opoziție, PNL, PMP și USR.

Președintele PMP și-ar dori să existe o majoritate de peste 50%, formată din partidul său, USR și PNL, anul viitor. Pe de altă parte, Eugen Tomac spune la RFI că partidele de Opoziție ar trebui să încheie un acord înainte de alegerile prezidențiale, prin care să asigure populația că vor corecta abuzurile PSD privind justiția.

Eugen Tomac crede că Puterea actuală nu va ține cont de rapoartele critice ale GRECO:

”Îmi este greu să cred că actuala majoritate parlamentară va ține cont de raport, dar există o soluție, ca partidele de Opoziție să încheie un acord preelectoral, chiar înainte de campania prezidențială, prin care să-și asume angajamente ferme că vor corecta toate aceste abuzuri ale PSD în ceea ce privește funcționarea justiției și le vom corecta imediat după ce se va instala o nouă majoritate în Parlament, în urma alegerilor de anul viitor (…). Este esențial să-i convingem pe cetățeni că pe temele mari suntem capabili să ne dăm mâna, să găsim consens și să-i asigurăm că aceste priorități nu vor fi trecute pe linia de așteptare, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori. Ne-am fi dorit să existe o majoritate de peste 50%, formată din PMP, USR și PNL, anul viitor”, spune eurodeputatul, RFI.

Eugen Tomac se teme de PSD. Ce îl sfătuiește pe Iohannis

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.