ANUNȚ BOMBĂ DIN PARLAMENT! SALARIILE TĂIATE CU 30 LA SUTĂ. SE IMPOZITEAZĂ PENSIILE SPECIALE! 3
Ultima Ora Politic

ANUNȚ BOMBĂ DIN PARLAMENT! SALARIILE TĂIATE CU 30 LA SUTĂ. SE IMPOZITEAZĂ PENSIILE SPECIALE!

Deputatul PMP Cătălin Cristache cere ca de urgență să fie tăiate salariile parlamentarilor, miniștrilor, premierului, președintelui, primarilor,șefilor de Consilii județene cu 30 la sută.

„Tăiaţi cu 30% salariile şi indemnizaţiile miniştrilor, parlamentarilor, primarilor, preşedinţilor de CJ, consilierilor locali şi judeţeni. Impozitaţi cu 30% pensiile speciale”.

Având în vedere crizele sanitară, economică şi socială cu care se confruntă România în acest moment, cuvântul de ordine trebuie să fie „solidaritate”.

Costurile economice uriaşe pe care le presupun măsurile anunţate de Executiv nu pot fi puse exclusiv în cârca statului şi decontul să fie făcut exclusiv de către români sau de către mediul de afaceri care este pus cu tâmpla pe bordură în acest moment.

ANUNȚ BOMBĂ DIN PARLAMENT! SALARIILE TĂIATE CU 30 LA SUTĂ. SE IMPOZITEAZĂ PENSIILE SPECIALE! 4

De aceea, politicienii care au ales să fie lideri ai ţării sau ai comunităţilor locale trebuie să arate că înţeleg dificultatea uriaşă prin care trece România şi să acţioneze pe cale de consecinţă diminuându-şi obligatoriu veniturile obţinute de la stat cu 30% până la trecerea crizei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.