Anghel Tîlvăr, dat pe mâna procurorilor
Anghel Tîlvăr, dat pe mâna procurorilor
Ultima Ora Politic

Angel Tîlvar, SOLICITARE transmisă la Viena: ”Avem nevoie, pe lângă discursuri oneste, de rezultate concrete”

Angel Tîlvar, SOLICITARE transmisă la Viena: ”Avem nevoie, pe lângă discursuri oneste, de rezultate concrete

Angel Tîlvăr la cea de-a LX-a reuniune plenară a COSAC: Avem nevoie, pe lângă discursuri oneste, de rezultate concrete ale acțiunii europene, contracarând astfel oferta mișcărilor și partidelor populiste și extremiste.

Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, Angel Tîlvăr, se află în continuare la Viena, unde participă activ la sesiunile celei de-a LX-a reuniuni a COSAC.

Pentru astăzi, agenda a prevăzut continuarea dezbaterilor în cadrul  celei de-a patra sesiuni – O UNIUNE EUROPEANĂ TRANSPARENTĂ, MAI APROAPE DE CETĂȚENI ÎN LUMINA VIITOARELOR ALEGERI PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN.

În luarea sa de cuvânt pe această temă, Angel Tîlvăr a prezentat poziția României, afirmând că țara noastră ” rămâne angajată spre o abordare pozitivă, proeuropeană și că vom susține, în mod curent și incluziv, eforturile de consolidare a proiectului european”.

Dezbaterea a oferit oficialului român ocazia de a accentua ideea “că suntem pregătiți să acționăm, împreună cu partenerii noștri europeni, în vederea identificării celor mai bune mijloace de reducere a diviziunilor și disparităților de ordin economic și social între statele membre”.

„Din nefericire, discursul eurosceptic a câștigat teren în multe tări europene. Avem nevoie, pe lângă discursuri oneste, de rezultate concrete ale acțiunii europene, contracarând astfel oferta mișcărilor și partidelor populiste și extremiste” a afirmat Angel Tîlvăr în finalul intervenției sale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.