Revoltă în Educație: calendarul admiterii la liceu este modificat ilegal!
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Andronescu despre sistemul sanitar românesc: ”Atmosfera de spital mai degraba te îmbolnăveşte”

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, vinedri seară, la Digi 24, întrebată despre decizia lui Liviu Dragnea de a sta internat, că s-ar justifica statul în spital pentru probleme la colană doar în măsura unei intervenţii chirurgicale. 

„Nu am vorbit cu Liviu Dragnea zilele astea, ştiu că a fost internat, ştiu că s-a întors la muncă şi că a fost o şedinţă la partid. Nemaifiind în conducere nu am fost parte din această şedinţă.

Să stai în spital în situaţia în care ai o problemă la coloană nu s-ar justifica decât în măsura în care faci o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poţi face şi alt gen de tratament fără să stai în spital. Atmosfera de spital mai degraba te îmbolnăveşte”, a spus Ecaterina Andronescu.

Totodată, referitor la decizia preşedintelui PSD de a se trata la un spital privat, nu unul de stat, Andronescu a spus că important este mesajul de a alege un spital din România.

„Dai semnalul când te duci la un spital în România, mesaj mult mai puternic decât dacă pleci în străinătate. Că sunt de stat sau private, contează unde e doctorul în care ai încredre. Şi şcoala şi sănătatea au deficit la încredere, trebuie să găsim soluţia să recâştigăm încrederea”, a afirmat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii