Fiul lui Caramitru îi promite 20 de ani de pușcărie lui Dragnea pentru trădare la ruși
Andrei Caramitru aruncă bomba. 150 000 de bugetari vor trebui concediați
Ultima Ora Politic Social

Andrei Caramitru iese la atac. Îi face praf pe membri #Rezist. ”Hai să facem panarmă și scandal”

Andrei Caramitru, una dintre cele mai acide voci USR-iste și fiul directorului Teatrului Național din București, intervine dur în scandalul momentului.

După ce actorii Mihai Călin și Marius Manole l-au atacat pe directorul TNB, Ion Caramitru, acuzându-l că a pus monopol pe teatru, Cramitru Jr. sare în apărarea tatălui său.

„Văd ca tot circula – iar și iar – aberații despre TNB. 2 tineri actori (unul de mare talent; altul profund mediocru) sunt foarte supărați. Oamenii sunt din rezist, dar nu înseamnă ca au un dram de dreptate (ca deh – lumea asta a artei e plină de ego și de dive, așa e peste tot). Deși au fost zeci de controale, non stop, nimeni nu a găsit nimic, nici o problema, doar o instituție care merge super bine (printre putinele de stat din țară), unde sălile sunt pline și in care legea este aplicată perfect.

Dar ei nu și nu. Hai sa facem panaramă și scandal. Dacă nu avem argumente – mințim. Dacă vor sa schimbe legile (ca asta înțeleg ca e problema – nu ce face TNB aplicându-le) – sa facă lobby in parlament. Nu circ și minciuni.

Eu sincer sper ca directia TNB sa ii dea frumos in judecata și sa explice acolo la tribunal de unde scot aberațiile si minciunile astea. Eu asta as face.”, acuză Andrei Caramitru, conform bugetul.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.