Firea a plecat în Londra să se trateze. Mesaj cu subînțeles pentru PSD. ”Mă voi întoarce”
Gabriela Firea e în corzi. A fost dată în judecată
Ultima Ora Politic

AMENINȚĂRI pentru Gabriela Firea. Băsescu NU SE LASĂ. ”Să căutam în telefon…”

AMENINȚĂRI pentru Gabriela Firea. Băsescu NU SE LASĂ. ”Să căutam în telefon…”

Războiul dintre fostul președinte Traian Băsescu și primarul Capitalei, Gabriela Firea, intră într-o nouă etapă și se anunță dezvăluiri. Băsescu susține că el nu a negociat nimic cu Dragnea, în shimb Firea este cea care i-a dat mesaj pentru a-i cere ajutorul la Ilfov, acolo unde consilierii PMP erau solicitați să voteze alături de PSD, nu de PNL.

”Să căutăm în telefon…
Doamna Firea nu se mai opreşte din minciună. Ultima, afirmă mincinos că m-am înţeles cu Dragnea ca cei 4 consilieri generali ai PMP să nu-i voteze proiectele prin care drenează banii Primăriei Capitalei către clientela politică din Ilfov.
Fără să verifice, televiziunile miluite cu peste 4,1 mlilioane Euro publicitate de la Primăria Capitalei au difuzat „ştirea” cu mult entuziasm.
În realitate :
1.Cu Dragnea nu am nici un fel de comunicare nici direct şi nici prin intermediari . Ultima dată am vorbit cu Dragnea la Parlament prin primăvara anului trecut ;
2. PMP este partid de opoziţie şi nu-i votează proiectele dubioase ;
3. Pentru Consiliul Judeţean Ilfov nu m-a sunat Dragnea ci Gabriela Firea rugându-mă insistent ca cei doi consilierii PMP să voteze pentru preşedintele propus de PSD. Am refuzat solicitarea deşi rar refuz o doamnă (aici nu era cazul), cerând consilierilor PMP de Ilfov să dea votul în favoarea PNL.
Dacă nu vă amintiţi Doamnă Firea, consultaţi-vă propriul telefon.”, scrie Traian Băsescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.