Ambasadorul SUA face praf Guvernul: România nu are infrastructură! 1
Ultima Ora Economic Politic Social

Ambasadorul SUA face praf Guvernul: România nu are infrastructură!

Există o mare nevoie de infrastructură în România şi încă este dificil să ajungi în Transilvania, a declarat ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, cu prilejul participării la o dezbatere organizată în cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov.

Acesta a mărturisit că i se pare „uimitor” cât de plin de viaţă este Braşovul în condiţiile în care nu beneficiază de autostradă, iar „sistemul de cale ferată ar putea fi îmbunătăţit”, şi că, revenind în ultimii patru ani la Râşnov, a remarcat că şi acest oraş s-a transformat dintr-unul „adormit” într-unul plin de viaţă.

„Este încă dificil să ajungi nu în Braşov, nu la Râşnov, ci în Transilvania în general. Există o mare nevoie de infrastructură în România. (…) Fără conexiuni rutiere, fără autostradă şi cu un sistem de cale ferată care poate fi îmbunătăţită, pentru mine, este uimitor cât de plin de viaţă este Braşovul”, a declarat, pentru AGERPRES, Hans Klemm.

Ambasadorul Statelor Unite a participat sâmbătă, pentru a patra oară, la Festivalul de Film şi Istorii (FFIR) Râşnov, prima dată fiind prezent la ediţia din 2016, când a prezentat filmul „Selma”, despre povestea lui Martin Luther King şi lupta lui pentru drepturile afro-americanilor. El a spus că a fost impresionat de calitatea filmelor prezentate şi a dezbaterilor organizate în ultimii patru ani, în cadrul evenimentului. Anul acesta, ambasadorul american a participat la dezbaterea „50 de ani de la aselenizare – Tehnologie, Politică, Propagandă”.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.