Alina Gorghiu, APEL la Iohannis în LUPTA cu Guvernul Dăncilă. "Mă obligă să solicit intervenția Președintelui"
Alina Gorghiu i-a râs în față lui Dăncilă după vot. Fostul lider PNL i-a trimis ”pupici” premierului
Ultima Ora Politic

Alina Gorghiu, scrisoare incendiară pentru Meleșcanu și Ciolacu după crimele care au îngrozit România

Senatorul liberal Alina Gorghiu anunță luni, pe Facebook, că le va trimite o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, Teodor Meleșcanu și Marcel Ciolacu, prin care le va solicita să întreprindă demersurile necesare pentru ca inițiativele legislative din partea PNL, care au ca obiect siguranța cetățeanului, să fie dezbătute în regim de urgență. Demersul senatorului liberal vine după crimele care au îngrozit România, respectiv cazurile Caracal și Dâmbovița.

„Scrisoarea pe care o voi adresa astăzi președinților celor două Camere ale Parlamentului, prin care le solicit să întreprindă demersurile necesare pentru ca inițiativele legislative din partea Partidului Național Liberal, care au ca obiect siguranța cetățeanului, să fie dezbătute de urgență!”, anunță Gorghiu, care atașează scrisoarea pe care le-o va transmite celor doi.

Alina Gorghiu, scrisoare incendiară pentru Meleșcanu și Ciolacu după crimele care au îngrozit România 5Alina Gorghiu, scrisoare incendiară pentru Meleșcanu și Ciolacu după crimele care au îngrozit România 6

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.