Alexandru Arşinel rupe tăcerea în scandalul transplantului de rinichi. Cum a ajuns mai repede pe listă 1
arsinel
Ultima Ora Sănătate Social

Alexandru Arşinel rupe tăcerea în scandalul transplantului de rinichi. Cum a ajuns mai repede pe listă

Alexandru Arșinel a vorbit despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit în urmă cu ani, după ce a fost acuzat că a fost promovat preferenţial pe pe lista de aşteptare. Actorul a declarat că nu a beneficiat de nici o pilă pentru intervenția respectivă.

„Cineva îmi aducea aminte acum, după şase ani, că am luat rinichiul unei fete care a murit. Era povestea asta în Cluj, dar se întâmplase cu un an înainte. Se cercetase şi se văzuse că nu doctorul a fost cel vinovat. Acum sunt alte procese. Nu ştiu.

De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta.

Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că dacă intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Adevărul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.