Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Ultima Ora Politic

Alertă. Umilință maximă pentru Liviu Dragnea. Ce au scris românii pe pagina sa e incredibil

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși. Șeful PSD a atașat textului și o imagine care surprinde Coloana infinitului, fără a indica sursa, lucru remarcat de unii internauți.

”Opera lui Brâncuși stă mărturie că identitatea românească este solidă și își are locul său într-un univers caracterizat de diversitate culturală. Constantin Brâncuși, un vizionar ale cărui lucrări sunt printre cele mai valoroase din lume, este un simbol al românismului. Arta sa va dăinui peste veacuri”, a scris Dragnea, pe Facebook.

Iar reacțiile românilor nu au fost tocmai cele la care probabil el le aștepta. Iată doar câteva dintre comentarii:

”Vrei să furi și coloana?””Brancusi sigur te-ar scuipa daca-ar trai zilele astea!””Livache, lasă-l mă pe darius să se ocupe de artă. Tu ești pe partea penală !””Daca va plac atat de mult operele de arta, am o veste excelenta pentru dv.: s-a redeschis, de curand, cursul de traforaj la penitenciarul Rahova””Boss, ți-ai pus ochiii pe ea? Nebunule, vrei să ți-o montezi lângă piscină, nu-i așa?””Gata, m-am lămurit, nu ești doar sexi, ești și foarte sensibil. De acum încolo o să arunc în tine doar cu flori. Cu ghiveci cu tot, desigur””Boss, am client la Coloana Infinitului. Da daca bate la ochi putem sa dam Masa Tacerii. incepem cu scaunele: cate unul pe saptamana, nu se prinde nimeni”.”Liviule, ascultă, până nu dai lege să se desființeze pușcăriile pentru infractori, nu ai cum să scapi!””Ai pus ochii si pe asta Liviule? Te ajuta coana Veorica sa o furi si pe asta”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.