ALERTĂ! Efectele Legii Iordache-Tudorel Toader. Sute de condamnați pentru și omor viol, eliberați condiționa în primele șase luni
ALERTĂ! Efectele Legii Iordache-Tudorel Toader. Sute de condamnați pentru și omor viol, eliberați condiționa în primele șase luni
Ultima Ora Breaking News învățământ Justiție Sănătate scandal Social

ALERTĂ. Tudorel Toader revine în forță. Fostul ministru al justiției a fost repus pe funcție. Proteste de amploare

Fostul ministru al justiției Tudorel Toader, actual rector, a fost realeas miercuri rector la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, potrivit bzi.ro.

Pentru Tudorel Toader au fost 283 de voturi (47,64 %), iar  pentru contracandidatul său, Adrian Muraru, 219 voturi (35,35%). 98 de voturi au fost nule (16,49%) și trei albe (0,52%), relatează bzi.ro.

Tudorel Toader a fost demis în aprilie anul trecut de premierul de atunci Viorica Dăncilă. Anterior, el îi prezentase demisia lui Dăncilă, după ce președintele PSD de atunci, Liviu Dragnea, a făcut presiuni pentru demiterea lui din cauză că ministrul a refuzat să semneze mai multe OUG privind domeniul justiției.

ALERTĂ. Tudorel Toader revine în forță. Fostul ministru al justiției a fost repus pe funcție. Proteste de amploare 3

Scandal la Iași

Aproximativ 400 persoane au semnat petiția în prima zi a lansării acesteia. Cursurile au fost suspendate doar pentru filiala din Republica Moldova.

Cerem conducerii Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) să suspende cursurile pana la data de 31 martie, asa cum au procedat si celelalte universități, indiferent de profil.

În Universitatea „Alexandru Ioan Cuza din Iași” (UAIC Iași) învață 24.000 studenți și predau 700 de cadre didactice, potrivit site-ului uaic.ro.

„Situația privind Coronavirus din România s-a înrăutățit în ultimele zile, astăzi [miercuri, 11 martie, fiind diagnosticați 2 oameni în Iași]. Prin urmare, Universitățile din Romania au recurs la suspendarea cursurilor până la finalul lunii. 

Cu toate acestea, comisia UAIC care ar trebui sa ia o decizie în acest sens amână întrunirea. 

ALERTĂ. Tudorel Toader revine în forță. Fostul ministru al justiției a fost repus pe funcție. Proteste de amploare 4
Video. Tudorel Toader nu scapă. Protest cu “sânge“ la Facultatea de Drept din Iaşi

Cu fiecare zi ce trece, din ce în ce mai mulți studenți sunt expuși unui pericol, fiind o situație critică nu numai pentru ei, ci și pentru familiile și prietenii acestora.”  – sunt argumentele petiționarilor.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași (UAIC Iași) a suspendat cursurile în Republica Moldova

„Avand în vedere faptul că există un ordin dat de autoritățile din Republica Moldova, noi am decis suspendarea cursurilor de la extensiunea pe care o avem în orașul Balti din Republica Moldova.” a precizat rectorul UAIC Iași.

PETIȚIA ÎMPOTRIVA LUI TOADER

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.