ALERTĂ! Prefectul de Olt a fost confirmat cu noul Coronavirus. Este al doilea după cel de la Cluj 1
Ultima Ora Sănătate Social

ALERTĂ! Prefectul de Olt a fost confirmat cu noul Coronavirus. Este al doilea după cel de la Cluj

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, are test pozitiv pentru noul coronavirus și a fost internat la Spitalul Județean Slatina.

”În urma cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2.

În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi.

Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică Covid-19.Fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetatenii din judeţul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni!Va doresc multă sănătate!”, a scris prefectul pe facebook.

ALERTĂ! Prefectul de Olt a fost confirmat cu noul Coronavirus. Este al doilea după cel de la Cluj 2

Șeful și adjunctul de la IPJ Olt au fost depistați pozitiv în urmă cu câteva zile. Ei participaseră la Prefectura Olt la o ședință cu mai mulți șefi de instituții. A fost declanșată o anchetă epidemiologică și mai multe persoane, contacți direcți, au fost testate.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii