CORONAVIRUS! A început testarea națională. Se folosește cea mai avansată metodă medicală
CORONAVIRUS! A început testarea națională. Se folosește cea mai avansată metodă medicală
Ultima Ora #pandemie Sănătate

ALERTĂ! Organizația Mondială a Sănătății anunță un număr record de infectări la nivel mondial

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a raportat duminică o creştere cu 183.020 a cazurilor de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Acesta este un record zilnic la nivel global.

Bilanţul cazurilor globale de îmbolnăvire a ajuns la peste 8.7 milioane, iar cel al deceselor provocate de COVID-19 la cel puţin 461.000, potrivit unui raport zilnic al OMS.

Recordul anterior al noilor cazuri înregistrate într-o singură zi la nivel global a fost pe 18 iunie, când au fost raportate 181.232 de cazuri.

Duminică, numărul global al deceselor a crescut cu 4.743, ajungând la un total de 461.715, informează luni dpa.

Cea mai mare creştere raportată duminică provine din cele două Americi. Aici s-au înregistrat 116.041 de noi cazuri de infectare şi 3.241 de decese, potrivit OMS.

În aceeaşi zi, decesele provocate de COVID-19 în Brazilia au depăşit bilanţul total de 50.000. Astfel, ţara sud-americană se situează pe locul al doilea la nivel global, după SUA.

Regiunea Asiei de Sud-Est a avut al doilea cel mai mare număr de cazuri noi – 20.248. De asemenea, a raportat 399 de decese.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii