ALERTĂ: Orbii vin să protesteze împotriva lui Dragnea și Dăncilă
Persoanele nevăzătoare încep să primească sprijin financiar pentru achiziția de mijloace de asistare
Ultima Ora Exclusiv Justiție Politic Social

ALERTĂ: Orbii vin să protesteze împotriva lui Dragnea și Dăncilă

Minune de la Dumnezeu!  Chiar și orbii văd nedreptățile din Legislația justiției: vin la protest împotriva lui Dragnea. Doi nevăzătorii din România au organizat, sub numele ”Marșul speranței”, o celulă de protest la Iași. Au instalat un cort în Piața Unirii din capitala Moldovei pentru a ”încălzi motoarele”  marelui miting anunțat de diaspora pentru București, în 10 august. ”Vom veni și noi!”

Doi nevăzători au intalat un cort ”protestatar” în centrul Iașului, în linia deschisă de proteste din ultimele săptămâni din întreaga Românie împotriva corupției și a modificărilor legislative care au fost făcute în ultimele luni pentru protejarea infractorilor.

”Am instalat cortul cu două nopți în urmă. Protestăm împotriva corupției din România, corupție a căror victime suntem și noi, nevăzătorii. Poate că noi suntem chiar mai oropsiți decât alții. Am instalat cortul în Piața Unirii, lângă statuia lui Alexandru Ioan Cuza. Nu vă spun că nu am dormit deloc, pentru că vin oameni ai străzii trimiși să ne șicaneze, să dea cu picioarele în cort, să plecăm. Spre norocul nostru, domnul primar al Iașului, Mihai Chirica, ne susține și ne-a asigurat, de astăzi, paza nocturnă. Noi vrem să ținem trează aici idea mitingului anti-PSD, anunțat pentru 10 august de diaspora. Pe 9 august, cortul nostru va fi la București”, ne-a spus Valeriu Borșan, președintele Asociației nevăzătorilor din Galați. Alături de el se află și George Bratu, nevăzător din Buzău.

Trebuie să menționăm că cei doi orbi au reprezentat România, alături de un secui, Antal Francisc, la Mitingul Unirii de la Chișinău, pe 25 Martie 2018.

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.