ALERTĂ! OLGUȚA VASILESCU NU ȘI-A FĂCUT TESTUL CORONAVIRUS! DEPUTATUL PSD RISCĂ DOSAR PENAL! 3
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

ALERTĂ! OLGUȚA VASILESCU NU ȘI-A FĂCUT TESTUL CORONAVIRUS! DEPUTATUL PSD RISCĂ DOSAR PENAL!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu anunță public că nu și-a făcut testul pentru depistarea coronavirusului, cu toate că, toți parlamentarii au fost examinați epidemiologic.

Cu toate că era obligată să facă acest test, fostul ministru al muncii a refuzat acest lucru, Vasilescu afirmând că a lăsat testul destinat ei, unor persoane care poate au nevoie de el.

Conform legii, social-democrata riscă dosar penal, pentru refuzul de a face testul, ea fiind o posibilă purtătoare a virusului, întrucât, a intrat în contact cu colegii săi, depistați cu COVIT-19, după cum singură mărturisește.

”Dacă senatorul PNL a intrat în sala de plen a Parlamentului, suntem toți infectați, din cauza sistemului de ventilație. Există șansă că ziariștii să fi scăpat sănătoși, dat fiind că ei stau în afară sălii de plen”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Colegul său, liberal, deputatul Mircea Banias a fost depistat cu COVIT-19, acesta intrând în sala de plen și în sălile Comisiilor parlamentare.

Mai mult, Banias este coleg cu Olguța Vasilescu și în grupul de prietenie cu Republica Elenă.

” Eu nu mi-am făcut testul de coronavirus. Am considerat că sunt oameni care, poate, au mai multă nevoie de acel test decât mine care nu aveam simptome.

Asta nu mă împiedică să stau acum acasă şi să vă rog pe toţi să faceţi acelaşi lucru!

Şi să sperăm că 66 dintre voi au fost mai deştepţi ca noi, minoritatea, când au fost chemaţi să se exprime prin vot…”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

ALERTĂ! OLGUȚA VASILESCU NU ȘI-A FĂCUT TESTUL CORONAVIRUS! DEPUTATUL PSD RISCĂ DOSAR PENAL! 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.