ALERTĂ! Momente de panică în cursa Praga-București! Avionul s-a depresurizat. FOTO-VIDEO 11
Exclusiv Social Ultima Ora

ALERTĂ! Momente de panică în cursa Praga-București! Avionul s-a depresurizat. FOTO-VIDEO

Au fost momente de panică pentru pasagerii unei curse aeriene care venea de la Praga spre Bucureşti.

Avionul s-a depresurizat cu puţin timp înainte să aterizeze la aeroportul Otopeni, iar oamenii au fost nevoiţi să folosească măştile de oxigen, anunţă Boarding Pass.

ALERTĂ! Momente de panică în cursa Praga-București! Avionul s-a depresurizat. FOTO-VIDEO 12

Incidentul a avut loc când aeronava se afla la peste 10.500 de metri altitudine, iar piloţii au hotărât să coboare imediat la 2.000 de metri.

Din  primele informaţii, se pare că depresurizarea s-a înregistrat în timp ce avionul traversa Carpaţii, la nord de Râmnicu Vâlcea.

În urma acestui incident, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la Bucureşti în siguranţă şi a rămas la sol pentru verificări suplimentare.ALERTĂ! Momente de panică în cursa Praga-București! Avionul s-a depresurizat. FOTO-VIDEO 13

În urma acestui incident, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la Bucureşti în siguranţă şi a rămas la sol pentru verificări suplimentare.

ALERTĂ! Momente de panică în cursa Praga-București! Avionul s-a depresurizat. FOTO-VIDEO 14

foto cristian anghel

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii