Alertă. Ludovic Orban îi dă lovitura decisivă lui Crin Antonescu. Nu mai are loc în PNL. Sigartău șef de campanie
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Alertă. Ludovic Orban îi dă lovitura decisivă lui Crin Antonescu. Nu mai are loc în PNL. Sigartău șef de campanie

Alertă. Ludovic Orban îi dă lovitura decisivă lui Crin Antonescu. Nu mai are loc în PNL. Sigartău șef de campanie

Biroul Executiv al PNL l-a numit luni pe Robert Sighiartău în poziţia de şef de campanie pentru europarlamentare, la propunerea lui Ludovic Orban, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

Iniţial, Vasile Blaga era vizat pentru ocuparea acestei funcţii.

Membrii Biroului Executiv al PNL l-au ales, luni, cu unanimitate de voturi, pe Robert Sighiartău pentru a ocupa funcţia de şef de campanie în alegerile europarlamentare.

„Ludovic Orban l-a propus pe Robert Sighiartău pentru funcţia de şef de campanie la europarlamentare. A fost ales cu unanimitate de voturi”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul partidului.

Prin urmare, audierea candidaţilor pentru europarlamentare şi validarea listei PNL vor fi amânate cu aproximativ două săptămâni.

Potrivit surselor citate, liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi la alegerile care vor avea loc pe 26 mai, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%. Configuraţia listei partidului condus de Ludovic Orban ar fi următoarea: Mircea Hava, Siegfried Mureşan (europarlamentar PNL), Vasile Blaga, Cristian Buşoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda, Adina Vălean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falcă şi Dan Motreanu, potrivit surselor citate.

Alertă. Ludovic Orban îi dă lovitura decisivă lui Crin Antonescu. Nu mai are loc în PNL. Sigartău șef de campanie 1

 

Chiar dacă fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care şi-au depus candidatura pentru competiţia internă la europarlamentare, acesta pare a nu se mai regăsi pe locuri eligibile.

Liderului liberal Ludovic Orban îi revine exclusiv alegerea persoanei care va deschide lista PNL la europarlamentare, nefiind necesar ca acea persoană să fie membru de partid sau să îşi fi depus dosarul de candidatură pentru alegerile în PE.

În acest context, sursele menţionate au precizat, pentru MEDIAFAX, că o posibilitate ar fi ca Rareş Bogdan să deschidă lista la europarlamentare, în condiţiile în care în sondajul intern al PNL acesta a avut o cotă de popularitate pozitivă de aproape 40%.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii