ALERTĂ la Guvern. Timișorenii ies în stardă. Proteste masive împotriva Vioricăi Dăncilă. Șefa PSD vrea să anuleze vizita
ALERTĂ la Guvern. Timișorenii ies în stardă. Proteste masive împotriva Vioricăi Dăncilă. Șefa PSD vrea să anuleze vizita
Ultima Ora Breaking News Politic

ALERTĂ la Guvern. Timișorenii ies vineri în stardă. Proteste masive împotriva Vioricăi Dăncilă. Șefa PSD vrea să anuleze vizita

Liderul PSD Viorica Dăncilă își face campanie electorală prin țară, vineri având programată o vizită în județul Timiș, prilej cu care va vizita și municpiul de pe Bega, Tmișoara.

Descinderea Vioricăi dăncilă în porașul în care a izbucnit Revoluția din decembrie 1989 nu este bine văzută de timișoreni care vor să-i facă facă premierului demis o primire deosebit de ”călduroasă”.

Concret, pe rețelele de socializare s-a lansat un apel pentru timișoreni care sunt invitați să particpe în număr cât mai mare la Protestul ani-Dăncilă.

”Viorica Dancilă vine vineri la Timișoara. Ne vedem dimineață, de la ora 9.30, in fața Consiliului Județean Timiș ( b-dul Revolutiei, lângă Universitatea de Medicină). Este posibil ca să vină însoțită de mai multe autocare cu „susținători” aduși din județele învecinate. Evitați să vă deplasați mâine cu mașinile personale deoarece Timișoara și localitățile periurbane o să fie blocate din cauza acestei vizite electorale. Popularizați și faceți un efort ca să ajungeți!”, îndeamnă activistul civic Cristi Brâncovan pe facebook.

Surse din stafful de campanie al șefei PSD spun pentru NewsTeam.ro că Dăncilă intenționează să anuleze vizita în județul Timiș.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.