Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Ultima Ora Exclusiv Politic

Alertă. Încă un greu demisionează din PSD. Liviu Dragnea va pierde totul. Nu va mai fi președinte

Se încing rău spiritele în PSD, iar actualul lider Liviu Dragnea ar putea pierde șefia Camerei Deputaților și chiar a partidului.

După demisia de răsunet a fostului prim-ministru Mihai Tudose, partidul lui Liviu Dragnea va mai pierde oameni cu greutate. Lovitura cea mai grea va fi prin demisia deputatilor Marcel Ciolacu-fost vice-premier și a lui Alexandru Stănescu deputat de Olt și fratele ex-ministrului dezvoltării Paul Stănescu.

”Liderul PSD Olt, fostul vice-premier Paul Stănescu demisionează din PSD. Stănescu nu va pleca cu mâna goală ci va mai lua cu el un senator și pe fratele său.Este vorba de senatorul Renică Diaconescu și de deputatul Alexandru Stănescu. Va fi o mare problemă pentru Dragnea, care nu va mai avea majoritatea cel puțin la Cameră. La Senat să zicem că s-ar asigura dar nu e sigur nici aici. eu aud că mai sunt senatori care vor să plece. La o Moțiune e jale. Dacă pică Guvernul și el de la Cameră, atunci va fi Congres extraordinar și nun va mai fi președinte. vor fi mișcări spectaculoase”, declară pentru newsteam.ro surse din PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.