ALERTĂ în PSD. Interpolul a intrat în acțiune. Fostul deputat Cristian Rizea fuge pe pușcărie. A fost localizat 1
Ultima Ora Breaking News Externe Justiție Politic

ALERTĂ în PSD. Interpolul a intrat în acțiune. Fostul deputat Cristian Rizea fuge pe pușcărie. A fost localizat

Fostul deputat Cristian Rizea s-ar afla pe teritoriul Republicii Moldova. El a fugit din țară încă din luna martie, imediat după condamnarea sa la 4 ani și 8 luni de închisoare.

Rizea ar fi închiriat un apartament într-un luxos complex rezidenţial din Chişinău. El a fost condamnat la închisoare pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor.

Cristian Rizea ar fi fost văzut pe teritoriul Republicii Moldova din luna octombrie, potrivit jurnaliștilor de la Gândul. Fostul deputat PSD s-a străduit și să-şi camufleze înfăţişarea.

Pentru a nu fi recunoscut, Rizea şi-a lăsat barbă, şi-ar fi acoperit mereu capul cu o şapcă şi, înainte de a ieşi din bloc, se asigura că nu are filaj. Iar întâlniri nu a avut decât foarte, foarte puţine. Rizea ar deţine şi cetăţenia moldovenească.

Cristian RIzea a fost condamnat definitiv pe 18 martie acest an și a fost dat în urmărire internațională chiar de a doua zi. Acuzațiile sunt de spălare de bani și trafic de influență.

Curtea de Apel Bucureşti a emis mandat european de arestare pe numele fostului deputat Cristian Rizea, pe 19 martie 2019, acesta fiind dat în urmărire internaţională. Fotografia cu Cristian Rizea, apare postată şi pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea ”Urmăriri”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.